MINI RODINI | OUTFIT AIDEN


Door: Sophary

Ik had me voorgenomen om niets meer te kopen voordat we op vakantie gaan. Jammergenoeg had Frederieke van Kindermodeblog me getagd in een facebookbericht dat de nieuwe collectie van Mini Rodini – mijn lievelingsmerk online is ;-). Dus je snapt dat ik het niet kon laten om toch die collectie te bekijken. Ik zou alleen maar kijken om ideetjes op te doen. NOT! Het is me niet gelukt. Mijn onlinewagentje was in no time gevuld. Pffff .. en moet je voorstellen dat dit pas drop 1 van Mini Rodini. Drop 2 is nog niet eens online. Ik ben vooral fan van de tijger- en apenprints. Zo, het oerwoud heeft onze kledingkast veroverd haha.

Gelukkig was Aiden ook helemaal blij met mijn aankopen. Tijdens onze vakantie in Bretagne wilde hij dit tijgershirt echt niet meer uit. We hebben een heerlijke vakantie gehad met dagtripjes naar typische Frans dorpjes in de omgeving zoals o.a. Auray, hebben we in gerooide maisvelden gespeeld en uiteraard ook optimaal van het strand genoten, en dit allemaal … in dit tijgershirt.

Via deze link kun je Mini Rodini shoppen

DSC_1203mini rodini tijgersmini rodini tijgers DSC_1184

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

 

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?

Tags: