MINI RODINI | OUTFIT BONBONONTHEBLOCK


Mini Rodini ! Je kunt bijna niet meer om dit merk heen. De stoffen zijn prachtig, de kwaliteit is goed en de prints hebben op kinderen een enorme aantrekkingskracht. En als ze geluk hebben ook op de ouders:-). Wij kunnen nooit wachten wat Mini Rodini het aankomende seizoen weer bedenkt en welke print weer één van onze favorieten wordt. Maar dit seizoen hebben we de tiger dress. Deze tiger dress van Lola is in ieder geval één van de succes nummers. De jurk heeft een ietwat uitlopend rokje met een elastische taille band. Wij vinden dat hij Lola prachtig staat! Wat vinden jullie? Bij de geweldige kinderwinkel BonbonontheBlock (met vestigingen in Den Haag én Rotterdam) kun je hem online bestellen of in de winkel kopen. Mijn tip, wacht niet te lang. Deze jurk haalt echt de uitverkoop niet. Have fun!

Benieuwd wat voor leuks er nog meer is?

_63A7933

_63A7966

_63A7972

_63A7956

_63A7986

Klik hier om Mini Rodini te shoppen

 

 

Wat vind jij van dit jurkje?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie