MINI RODINI | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Ik kan geen genoeg krijgen van leggings voor Aimeetje. Dat komt omdat er zoveel coole printjes zijn. 2/3 van haar kledingkast bestaat dan voornamelijk ook uit leggings met eigenlijk alle soorten printjes en in alle kleuren van de regenboog. Ik kan alleen maar heel veel voordelen van een legging noemen;

  1. Ze zien er superschattig uit (vooral met zo’n lief pamperkontje er nog in)
  2. Ze zijn niet zo duur (voor onder de € 10,00 van H&M, Zara of Hema)
  3. Ze zijn makkelijk te combineren met neutrale bovenkleding
  4. Ze zitten super comfortabel

Ik kan zo nog wel even door gaan, maar dit zijn voor mij de belangrijkste 4 redenen waarom ik een legging verkies boven een broek. Voor de afwisseling struin ik online alle webshops af voor net iets anders. Je bent dan wel iets duurder uit, maar dan heb je echt een uniek item.

Zo had ik al heel lang deze TE gave Mini Rodini legging in de kast liggen. De legging is van spandex en is geel/goud met zwarte hartjes. Heel opvallend, maar zo gaaf!

Deze legging heb ik gecombineerd met een neutraal zwart shirt van Sproet & Sprout.

Wat vind jij van deze legging?

Je kunt via deze link Mini Rodini shoppen

DSC_1266

DSC_1321

DSC_1314

DSC_1278

DSC_1322

DSC_1305

Klik hier om meer te shoppen van Mini Rodini

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie