NIEUWE BLOGGER MARTHA EN HAAR 3 KIDS!

NIEUWE BLOGGER MARTHA EN HAAR 3 KIDS!

Door Martha:

Hallo allemaal!

Ik mag gaan bloggen voor Kindermodeblog, (supertof!) en ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Mezelf, maar misschien wel vooral mijn kids: Sira, Elim en Liva. Want ja, uiteindelijk gaan zij vooral shinen in mijn blogs! Maar goed, dan toch wat informatie over mezelf: Ik ben 27 jaar, en mijn grootste liefde gaat uit naar God, en daarna naar mijn bestie: Gerbert. Samen hebben wij dus drie kids, van 5, 3 en 1. En ik geniet daar ontzettend van! En ja.. daar komt nog een liefde van mij om de hoek kijken: Kinderkleding! Ik bedoel; als je ze dan toch hebt, drie heerlijke kinderen, moeten ze natuurlijk ook mooi verpakt worden!

Ik hou van toffe kinderkleding merken en ik hou van lekkere grote winkels zoals Zara en H&M. Ik vind het ontzettend leuk om de kids zo aan te kleden dat het binnen een redelijk budget past, maar dat het toch hip en eigentijds is. Want mode hoeft niet altijd superduur te zijn! (al móet je soms dat ene item toch hebben, uiteraard) Een beetje een hobby van mij is om de kinderen ook nog met elkaar te laten matchen qua kleding. Ik kan echt genieten van setjes bij elkaar zoeken.

Verder geven mijn man en ik thuisonderwijs. Dat klinkt misschien geiten-wollen-sokken, maar dat is het wat ons betreft niet! Wij genieten van de vrijheid die het geeft, en de unieke manier van onderwijs geven vinden wij superleuk! En verder; ik shop het liefst online. Ik bekijk al een hele tijd naar Kindermodeblog voor inspiratie, en hou ook erg van de budget-tips. Op de foto zie je onze drie kids, allemaal in Zara, want daar was ik zaterdag. Toevallig een keer wel in een echte winkel. Genieten! En dan die leopard print van Mini Rodini, wie kent ‘m niet? Die is dus niet van de Zara, voor het geval jullie al onderweg waren. ?

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden om mijn blogs te lezen. Ik ga er in ieder geval van genieten om ze te schrijven!

Op instagram kun je mij volgen op: @marthadejong27

Je shopt de shorts hier bij Zara: streep shortgroene short
En de panterprintjes via deze link bij Mini Rodini

Meer kinderkleding inspiratie? Klik hier

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie