DIT ZIJN 5 TOFFE TEEN KLEDINGMERKEN


DIT ZIJN 5 TOFFE TEEN KINDERKLEDING MERKEN

Er komt een moment dat je zoon of dochter (en dit kan ook al op 3 jarige leeftijd zijn, we know ;)) écht een eigen stijl en smaak gaat ontwikkelen. Een moment waarop reguliere kinderkleding collecties niet meer voldoen aan het idee wat zij in hun hoofd hebben. Maar het is soms nog best lastig om een goede middenweg te vinden. Kleding die niet te kinderachtig is, maar ook niet té volwassen… We know the struggle, en daarom hebben wij 5 gave tiener kledingmerken voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee 😉

1. Scotch & Soda
Dit merk is te gek voor alle leeftijden, maar zeker ook voor tieners met een eigen smaak en stijl. Ieder seizoen komt dit Nederlandse (kinderkleding) merk weer met een stoere collectie vol mooie details. Hoeveel items hebben jullie al in de kast hangen?

2. America Today Junior
Yes, de collectie van America Today Junior is ook zéker een aanrader. Stoer, sportief en lekker casual. Doordat America Today zich ook echt op jongeren richt, weten ze precies wat er speelt en on trend is. Gecombineerd met de echte American Vintage stijl een perfecte combi. Check zeker even de collectie!

3. Tumble ‘N Dry Hi
Tumble ‘N Dry ken je natuurlijk van de reguliere baby- en kinderkleding collecties, maar wist je dat ze ook een speciale tienerlijn hebben? Wat ons betreft een gouden combinatie van de laatste trends en de meer ‘basic’ stijl waar tieners zo van houden.

4. Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger klinkt je vast niet onbekend in de oren en heb je vroeger als tiener zelf misschien ook volop gedragen? Dit merk is onder tieners razend populair en dat snappen wij helemaal. De collectie is te gek en hiermee ga je zeker punten scoren bij je zoon of dochter.

5. LMTD 

Trendy en helemaal volgens de laatste trends. Bij LMTD kan je zoon of dochter helemaal los en een leuke bijkomstigheid is ook nog dat de collectie heel betaalbaar is. Goed te combineren en leuk nieuws is dat LMTD op zoek is naar een nieuwe teen-ammbassador die Nederland het komende seizoen gaat vertegenwoordigen. Hoe cool? Met een fotoshoot in Denemarken én de winnaar krijgt een jaar lang gratis kleding. Check hier de blogs van Sky & Juul voor alle info!  

Bij welk merk ga jij zeker iets kopen voor jouw dochter? Laat het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook 🙂

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie