NEW TEEN BLOGGER SKY!


NEW TEEN BLOGGER SKY!

Hoihoi,

Ik ben Sky, 13 jaar oud en ik blog vanaf nu elke week voor Kindermodeblog. En dat vind ik superleuk! Ik ben dol op mode en volg ook een richting kunst en cultuur op school, om later iets in de mode te kunnen gaan doen. Ik vind het leuk om outfits samen te stellen en om te shoppen voor de laatste mode. Het liefst zou ik elke week iets kopen. Maar ik probeer ook veel te combineren. Verder houd ik van hockey, dansen, skiën en tijd doorbrengen met mijn vriendinnen.

Deze broek is van Stradivarius en ik vind hem best wel ‘sjiek’. Maar met mijn Nikes erbij is het niet té vind ik, en kan het wel. Het truitje is van Zara en was in de uitverkoop. Het spijkerjasje is van Circle of Trust. De zonnebril is van America Today en dit súperleuke tasje kreeg ik cadeau.

Ik zal af en toe ook iets op instagram posten @sky_2004__ Ga je me volgen? Je kunt altijd een persoonlijk berichtje achterlaten op insta of onder deze blog!

Liefs van Sky

Je shopt de broek hier in de sale bij Stradivarius

Klik hier om de broek direct in de sale te shoppen

5 Reacties

 • door Catrien
  Posted 24 januari 2018 20:52 0Likes

  Wat geweldig om onze kleindochter zo te zien!! Wat een super kindersite!

  • door frederieke1
   Posted 25 januari 2018 10:17 0Likes

   Dankuwel! U mag heel trots zijn op Sky!! 🙂

  • door Caro
   Posted 25 januari 2018 12:34 0Likes

   Wat leuk tante Catrien, terecht troste oma!

 • door Pleun
  Posted 25 januari 2018 12:36 0Likes

  Heel leuk sky! Heel veel succes❤️ x Pleun?

 • door Sonja
  Posted 25 januari 2018 15:43 0Likes

  Wauw super Sky!!! Zo super leuk dat je dit doet Sky succes!!

Plaats een reactie