5X TOFFE FRANSE KINDERKLEDING


We hebben jullie al eens eerder een lijstje met onze favoriete Franse merkjes gegeven, maar Viva là France is nog veel meer leuke kinderkleding merkjes rijk! Hierbij dus nog 5 Franse toppers om van te smullen… Welke vinden jullie ‘t leukst?

#1 Finger in the Nose
Klassieke ontwerpen met een attitude, zo kun je Finger in the Nose het best omschrijven. De wintercollectie voor 2015/2016 is weer om van te smullen, met stoere truien, schattige rokjes en een mooie mix van kleuren.

frans1

#2 Little Eleven Paris
Al sinds 2003 blinkt Little Eleven Paris uit in creativiteit. Coole designs met moderne, actuele prints geïnspireerd door onder andere popcultuur en de fantasiewereld van kinderen. Little Eleven Paris doet het gegarandeerd goed bij de kids! Er is nu zelfs een speciale ‘Frozen’ collectie…. 😉

frans2

#3 Carrément Beau
Parisien chique met een twist… Bij Carrément Beau shop je de klassiekers maar dan met een hippe twist!

frans4

#4 Marèse
Voor kids van 0 tot 14 jaar, en van stoere truien met opdruk, en jassen met faux fur kraag tot schattige rokjes en zachte pastel tinten. Marges heeft voor ieder wat wils.

frans5

#5 Pom d’Api
Voor de aller-aller-gaafste kinderschoenen moet je bij het Franse Pom d’Api zijn! Liefde op het eerste gezicht gegarandeerd, geloof ons maar!

frans6

 

Welke van deze merkjes vind jij het leukst? Ken je nog meer te gekke Franse merken? Deel ze met ons en andere Kindermodeblog lezeressen via een reactie hieronder of op de Kindermodeblog-Facebook!

Tags: , ,

Plaats een reactie