DE GAVE FASHION ITEMS VAN JUUL + GAAF LMTD NIEUWS!


DE GAVE FASHION ITEMS VAN JUUL + GAAF LMTD NIEUWS!

Hallotjess!!!!

Wat vind ik het fijn om weer een keer een blog voor jullie te schrijven!!!

Toen ik een week geleden heerlijk eventjes ging zwemmen met wat vriendinnetjes, het was echt té warm (haha), fietste ik langs wat superleuke huisjes met hele schattige roosjes aan de muur. Een paar dagen later ging ik met een vriendinnetje daar nog een keer heen om wat fotootjes te maken, (haha de helft van de bloemetjes waren er toen al weer afgevallen), toen ik wat foto’s aan het maken was zag ik wat kinderen buiten spelen. Ze hadden (natuurlijk) kinderkleding aan. Ze zagen er echt ziek leuk uit. Veel mensen associeren kinder- of tienerkleding met ‘kinderachtig’ of ‘saai’ dan heb je waarschijnlijk nog niet gehoord van het merk LMTD!! Echt té leuke tienerkleding, super stoer en helemaal niet kinderachtig, i love it!!

Mijn outfits:
Super leuk t-shirt met de tekst: Lemonade van LMTD dus en de broek is van Tommy Hilfiger en ik heb mijn superga’s aan.

Een echt fan-tas-tische rode trui uit de collectie van LMTD, I LOVE IT! En als laatste een grappig roze shirtje (ook van LMTD ) met daar over een makkelijk blauw jasje!

En nu het leuke nieuws! LMTD is op zoek naar jou!! Een teen-ambassadeur die Nederland gaat vertegenwoordigen. Als winnaar krijg je een  fotoshoot in Denemarken samen met LMTD-ambassadeurs van andere landen én een jaar lang gratis LMTD-kleding! Alle jongeren uit NL, boys en girls, kunnen meedoen! Je doet mee door in een van de 82 verkooppunten een sign up card in te vullen óf door een foto van jezelf te plaatsen waarin je @follow_lmtd tagt en #LMTDambassadorNL gebruikt. De inschrijving loopt tot en met 30 juni. De trip naar Denemarken is op 8 en 9 september. Doe jij ook mee?

Tot de volgende keer! Liefs, Juul <3

Klik hier voor het LMTD verkooppunt bij jou in de buurt!

Klik hier voor het LMTD verkooppunt bij jou in de buurt!

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie