TOFFE OUTFIT SEM


Ik wil graag deze leuke outfit van Sem met jullie delen! Sem was één van onze modelletjes tijdens de fotoshoot bij de supertoffe kinderkleding winkel BonbonontheBlock in Rotterdam. De mensen die Kindermodeblog regelmatig bezoeken weten dat nu wel – dat wij fan zijn van deze kinderkleding winkel –  maar voor de nieuwkomers op Kindermodeblog: BonbonontheBlock is echt een aanrader. Deze toffe winkel (én webshop) heeft alleen maar leuke kindermode merken en andere coole stuff. Sem draagt een broekje van Munsterkids met daarop een sweater van het Franse kinderkleding merk Blune. Ook zo’n supergaaf merk wat nog vrij onbekend is in Nederland. De schoenen die Sem draagt zijn van Vans. Have a nice day!

Klik hier om te shoppen bij BonbonontheBlock

2. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-6

2. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-4

2.-HQ-Kindermodeblog.nl-fotoshoot-Bonbon-on-the-Block-rotterdam-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-2

2. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-1
Klik hier om verder te kijken bij BonbonontheBlock

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie