SKY IN GAVE NIEUWE OUTFIT VAN LMTD + LEUK NIEUWS!


SKY IN GAVE NIEUWE OUTFIT VAN LMTD + LEUK NIEUWS!

Door Sky:

Hey girls & boys! Ja ook boys, lees vooral allemaal verder want ik heb leuk nieuws! Iets over een fotoshoot en een jaar lang gratis kleding!

Je hebt van die dagen dat alles mogelijk is, chillen, shoppen, strand of de bios. Je weet nog niet wat je gaat doen, alleen dat je zin hebt in lol maken met je vrienden en vriendinnen. Dan wil je een stylish setje aan dat overal bij past. Dat draag ik vandaag! Alle fashiontrends die ik leuk vind, komen hierin samen: wijd uitlopende mouwen, sweatstof en alles in dezelfde kleuren. Helemaal van nu! Het zit ook heerlijk, is stoer en girly tegelijk en goed te combineren. En wat vind je van die prachtige kleur geel?

De kleding is van LMTD, het tienermerk van Name it. Ze hebben vaak wisselende collecties die steeds voldoen aan de laatste trends. Ook voor boys! Mijn favoriete combi uit de gloednieuwe collectie is de sweater en het rokje samen. Maar de kleding is ook goed te combineren met andere items uit je kast. Een korte of lange jeans, een witte skinny, een gekleurde chino. Alles is mogelijk!

En dan nu het leuke nieuws: LMTD is op zoek naar een nieuwe teen-ambassadeur namens Nederland. Een tiener die LMTD Nederland vertegenwoordigt. De winnaar krijgt een fotoshoot in Denemarken samen met LMTD-ambassadeurs van andere landen én een jaar lang gratis LMTD-kleding! Alle jongeren uit NL, boys en girls, kunnen meedoen! Je doet mee door in een van de 82 verkooppunten een sign up card in te vullen óf door een foto van jezelf te plaatsen waarin je @follow_lmtd tagt en #LMTDambassadorNL gebruikt. De inschrijving is nú gestart en loopt tot en met 30 juni. De trip naar Denemarken is op 8 en 9 september. Doe je mee?? Ik wel!

Liefs van Sky @_sky2004__

Klik hier voor het LMTD verkooppunt bij jou in de buurt!

Klik hier om de de items te shoppen

Vind hier alle LMTD verkooppunten

Tags: , , ,

Plaats een reactie