DE WAANZINNIGE NIEUWE JURK VAN JAELYN

DE WAANZINNIGE NIEUWE JURK VAN JAELYN

Door Nienke:

Laatst zag ik op Kindermodeblog een nieuwe kinderkleding (web)shop voorbij komen. Labels for Little Ones. Zoals altijd, nieuwsgierig als ik ben, ging ik gelijk even rondneuzen. Wat een super mooie kinderkleding merken verkopen zij! Eén daarvan is, misschien wel mijn nieuwe nr 1 favoriete merk, Louise Misha. Als je het nog niet kent, moet je het zeker even gaan checken! En als je het wel kent (en er ook van houdt) ook, want ze geven nu 30% korting!;)

Ik had de prachtige jurken, blousejes & broekjes van Louise Misha al eerder voorbij zien komen en ze gingen al niet meer uit mijn hoofd. Dus nu met de korting kon ik het niet weerstaan om tóch dat té mooie jurkje voor Jaelyn te scoren, voordat iemand anders me voor was. Ons eerste Louise Misha item is een feit. Yes!! Toen die binnen kwam wilde Jaelyn ‘m gelijk aan (en niet meer uit) en danste van blijdschap door de kamer. Alle kleding van Louise Misha is heel ‘romantisch’. Oh, ik hou daar zó van! Al die ruches, broderie, bloemetjes, strikjes… Love it! Allemaal in Bohemian stijl met een vintage touch.

Omdat het mooi weer was gingen we lekker buiten foto’s maken voor deze blog. Opa & oma (mijn schoonouders) waren afgelopen weekend bij ons en oma ging even gezellig met ons mee. Jaelyn heeft er echt plezier in om model te staan. Al heeft ze vaak haar eigen inbreng en zijn dat meestal niet de foto’s die ik mooi vind… Maar om het leuk te houden maak ik ook die foto’s. Meeveren, geduld hebben en dan komen we er wel.

Net daarvoor had Jaelyn een ijsje gegeten en een beetje op d’r jurk geknoeid. Ze kan daar zelf soms erg van balen, maar als ik zeg dat dat niks uit maakt en dat dat iedereen kan gebeuren is het snel weer over. Dus mocht je vlekjes zien, nu weet je waarom. Het blijven kinderen he. Inmiddels is het jurkje alweer gewassen en vlekvrij. Klaar om opnieuw in te shinen. En wanneer ze ‘m niet draagt, hangt ie te pronken aan haar kast.”

Je shopt het jurkje van Louise Misha hier bij Labels for Little Ones

Shop het jurkje hier direct bij Labels for Little Ones

Vorige blog van Nienke gemist? Lees ‘m hier

Benieuwd naar Labels for Little Ones? Lees hier de webshop tip

Tags: , , ,

Plaats een reactie