JAELYN IN NIEUWE JURK VAN KID + KIND

JAELYN IN NIEUWE JURK VAN KID + KIND

Door Nienke:

“Dankzij Kindermodeblog leer ik nog wel eens nieuwe merken kennen. Super leuk vind ik dat! Het Amerikaanse kinderkleding merk Kid + Kind had ik al wel eens voorbij zien komen, maar we hadden er nog niet eerder iets van gekocht eigenlijk. Maar daar bracht deze jurk verandering in, waar wij beide verliefd op zijn geworden, Jaelyn en ik. Jaelyn geeft hij het gevoel alsof ze een echte prinses is. Ze ging zich ook ineens heel hoffelijk gedragen en bewegen toen ze ‘m aan had. Heerlijk, die fantasierijke fase! Ze is sowieso dol op jurken, maar dat weten jullie inmiddels. Deze jurk heeft voor haar gewoon zo’n hoog “prinsesgehalte” dat hij zelfs kan tippen aan haar Elsa jurk! En alle moeders met een kleuterdochter weten hoe heilig zo’n jurk is toch? Enige verschil, voor haar, is dat deze wel aan mag blijven als we ergens naartoe gaan.;)

Zelf vind ik hem een beetje een vintage uitstraling hebben. Door de kleur in combinatie met het model. Echt zo tof! I love “the vintage look”. Wat dat precies is weet ik niet, maar het geeft mij gewoon een bepaald gevoel, wat ik niet zo goed uit kan leggen. Daarnaast is het een hele fijne, luchtige stof, waardoor ze ‘m prima in het voorjaar en zelfs in de zomer (de minder mooie dagen, waar we er meestal ook genoeg van hebben) door kan dragen. Op de koudere winterdagen doen we er gewoon een longsleeve en een maillot onder. “

Je kunt hier de nieuwe jurk van Jaelyn shoppen.

Je shopt de jurk hier bij Kid + Kind in de SALE

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Jaelyn? En wat vind je van de nieuwe collectie van Kid + Kind? laat het ons weten op Facebook!

Tags: , ,

Plaats een reactie