JAELYN IN NIEUWE JURK VAN BANG BANG COPENHAGEN


Door Nienke:

Jaelyn heeft weer een nieuwe jurk. Ze is gelukkig heel makkelijk en trekt (oke, op een enkele keer wat mopperen na) gewoon aan wat ik voor haar uit kies. – Ik hoop zo dat dat zo blijft, ook wanneer ze zometeen op school zit. – Maar als ik haar laat kiezen, kiest ze toch echt voor een jurkje. De laatste nieuwe items in haar kast zijn allemaal jurkjes, maar toch is ook deze weer anders dan de anderen. Deze is ge-wel-dig!

Eerder zei ik dat ik de laatste maanden meer van basic items ben gaan houden. Dat is zeker nog steeds zo. Maar af en toe een catchy item ertussen, blijft wel erg leuk! Toen we dit jurkje van Bang Bang Copenhagen zagen gingen we gelijk overstag. Hij is lekker girly vanwege de mooie zachte kleuren, een beetje romantisch vanwege de zwaan – Ik vind zwanen altijd iets romantisch hebben, waarschijnlijk komt dat door het feit dat zij hun leven lang bij elkaar blijven. – en lekker gek vanwege de aparte mouwen. Daarnaast is hij mega zacht (vooral de binnenkant) en super lekker warm. Perfect jurkje voor de  komende winter dus! 

Jaelyn begon zich laatst voor het eerst ineens druk te maken om het feit dat anderen konden denken dat zij een jongen was omdat ze jongenssokken aan zou hebben. – Oke in dat geval was dat ook zo, maar dat hoeft zij niet te weten.;) – Waar het vandaan kwam weet ik niet, maar ik hoop zo dat dat niet door gaat zetten dadelijk op school. Maar ik ben er bang voor… In elk geval zal ze daar in deze jurk geen last van gaan hebben. Wat vind jij ervan?

Je kunt hier het jurkje hier bij Bang Bang Copenhagen shoppen

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Wat vind jij van het hippe jurkje van Jaelyn? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Bang Bang? Laat het ons weten in een reactie op Facebook.

BEN JIJ ER DEZE WEEK BIJ TIJDENS DE KINDERMODEBLOG POP-UP SHOP PARTY? Meer info, KLIK HIER

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie