DE TÉ SCHATTIGE ZOMER OUTFIT VAN LOVY!

DE TÉ SCHATTIGE ZOMER OUTFIT VAN LOVY!

Door Nienke:

Wat worden ze toch belachelijk snel groot hé, die kleintjes? Een tweede nóg veel sneller dan een eerste. Ook super leuk hoor. Dat ze volop ontdekt, overal aan gaat staan, kastjes weet open te trekken, steeds bewuster op je reageert en wekelijks nieuwe dingen kan. En natuurlijk, dat ze nieuwe kleertjes nodig heeft 😉 Ik heb veel luchtige kleertjes ingeslagen voor de zomer, omdat Lovy het heel snel warm heeft. Ze transpireert snel, dus een dun katoenen stofje of een badstofje is dan super fijn. Lovy heeft veel nieuwe zomeroutfitjes, maar deze is toch wel (een van) de meest favoriete! Ik zag ‘m op de stories bij Toddlers & Tees voorbij komen, waarbij Danielle’s dochtertje Mia ‘m aan had en ik was meteen verkocht! Je kent dat wel toch? Dat je iets voorbij ziet komen online en het dan móet hebben? Nou dat dus. Gelukkig staat ie Lovy net zo prachtig. Ik vind ‘r echt een snoepje in dit pakje. Sorry, ik ben zo’n moeder die mega verliefd is op d’r eigen kinderen.

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Dit pakje is van Hugo Loves Tiki. Een kinderkleding merk dat volgens mij geen introductie meer behoeft hier. Het is mega populair en dat is ook niet gek met al die toffe prints in prachtige kleuren! Deze “regenboogprint” is helemaal on trend, maar ook daarmee vertel ik niks nieuws. Zeker voor degenen die Kindermodeblog een beetje in de gaten houden. Wat kan ik er dan wel over vertellen, wat jullie misschien nog niet weten? Dat dit pakje van de fijnste badstof is gemaakt, 100% biologisch katoen, super zacht en stevige kwaliteit. En dat ie in het echt nog mooier is dan op de foto’s.

En dan deze sandaaltjes erbij. Die zijn toch té cute? Fairtrade, handgemaakt van echt leder. Super soepel en flexibel en doordat ze open zijn, zijn ze niet te warm aan de voetjes. We hebben er al veel complimentjes over gekregen. Ze zijn van Donsje, een echte Tip!;)

Je kunt de romper van Hugo Loves Tiki shoppen via deze link
Klik hier om de romper van Hugo Loves Tiki direct te shoppen

Meer baby inspiratie? Klik hier

Bekijk hier ook de vorige blog van Nienke

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie