WEBSHOP TIP: LABELS FOR LITTLE ONES


WEBSHOP TIP: LABELS FOR LITTLE ONES

Vandaag wil ik je graag een spiksplinternieuwe webshop tippen! Eentje waarvan ik zeker weet dat deze ook bij jullie in de smaak zal vallen. Zit je er klaar voor? Let’s meet Labels for Little Ones. En webshop en showroom met – zoals de naam al doet vermoeden – hele mooie kledingmerken voor baby’s en kids van 0 tot 12 jaar. En het leuke is, bij Labels for Little Ones shop je nét weer even andere – en misschien voor jou nog onbekende – kinderkleding merken. Kijk daar worden we allemaal heel blij van toch?

Frank & Femke zijn de trotse eigenaren van deze mooie webshop én showroom. Yes, wanneer je in de buurt van Harmelen woont/bent kun je ook gezellig even langs gaan! Want ben jij op zoek naar nét even wat anders en naar unieke baby- en kinderkleding merken die je niet overal kunt shoppen? Dan ben je bij Labels for Little Ones aan het juiste adres. Een greep uit de collectie? Het Deense MarMar Copenhagen (love it) en het Spaanse Tocotó Vintage klinken je misschien bekent in de oren, maar ken je bijvoorbeeld Blu & Blue New York al? Of het Franse en romantische kinderkleding merk Louise Misha of Wild & Gorgeous uit Londen? Deze laatste is ook echt een aanrader als je het mij vraagt! Stoere items voor jongens – check deze blouse – en hoe leuk is deze jumpsuit voor meisjes?  Tip, tip, tip!

En heb jij deze zomer nog een mooie bruiloft of andere feestelijke gelegenheid op de planning? Check dan zeker ook even het kopje ‘special occasion’ in de webshop. Hier vind je direct een mooie selectie aan merken en items die hier perfect op aansluiten. Hoe fijn is dit? Want heel eerlijk, het kan soms best een zoektocht zijn om mooie party wear te vinden.

Pre Summer showroom sale

En er is meer leuk nieuws! Ja, we tippen nog even door. 😉 Om te vieren dat de showroom van Labels for Little Ones helemaal af is shop je 21/22 en 23 mei de zomercollectie met 30% korting! Dus ben je in de buurt van Harmelen dan ben je tussen 12:00 en 21:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen én natuurlijk lekker te shoppen! *De korting is alleen geldig in de showroom en niet online. 

Genoeg gezegd. Laat je inspireren door de beelden en ik ben heel benieuwd wat jij van deze nieuwe webshop vindt. Laat je het even weten in een reactie onder deze blog?

Klik hier om naar de webshop van Labels for Little Ones te gaan

Klik hier om direct bij Labels for Little Ones te shoppen

 

Plaats een reactie