DIT ZIJN 3 GAVE SPAANSE KINDERMODE MERKEN


DIT ZIJN 3 GAVE SPAANSE KINDERMODE MERKEN

Als wij denken aan Spanje dan denken wij al snel aan zon, zee, strand, lekkere drankjes, lekker eten en natuurlijk: Hola! Maar dat er ook hele gave kinderkleding merken uit dit zonnige oord komen wordt soms nog wel eens vergeten. Daarom zetten wij vandaag 3 hele mooie Spaande kindermode merken voor je op een rijtje.  Ken jij deze 3 al? En welke is jouw favoriet?

1. Tinycottons 

Tinycottons heb je vast wel eens voorbij zien komen op Kindermodeblog. Wij zijn fan van dit Spaanse merk. Ieder seizoen komt dit kinderkleding merk weer met een verrassende collectie. Simpele (maar nooit saaie) en moderne ontwerpen met gave prints en kleuren. De zomercollectie ziet er ook weer uit om te smullen. Hoeveel items heb jij al in de kast hangen?

2. Fresh Dinosaurs

Yes! Nog zo’n topper. Fresh Dinosaurs komt van het eiland Mallorca. Het kinderkleding merk staat voor speelsheid, vrolijkheid, vrijheid en toegankelijkheid. Leuk vind ik dat alle items een vintage feeling hebben. Zeker voor het zomerseizoen geeft dit zo’n heelrijk gevoel. Wat mij betreft echt een merk wat je op je favorieten lijstje kunt zetten. Bekijk ook zeker even hoe onze vrolijke tweeling Rein & Maas de nieuwe collectie dragen.

3. Maison Mangostan

Schoenen om te zoenen! Dat zijn de kinderschoenen van het Spaanse Maison Mangostan zéker! Toen ik dit kinderschoenen merk een paar seizoenen geleden ontdekte was ik meteen enthousiast!! Dit zijn de zomerschoenen die je gewoon MOET hebben! Je betaalt misschien iets meer, maar dan heb je ook wel wat hoor! Helaas zijn ze nog niet te shoppen in volwassen maten, maar hoe leuk zijn deze dan?! Hebben hebben, hebben!

Welke van deze 3 Spaanse kinderkleding merken is jouw favoriet?

Bekijk ook: 3 gave mini-me merken

 

Plaats een reactie