5X SPAANSE KINDERKLEDING MERKEN


Die Spanjaarden weten wel wat mooi is, want man man wat komen er steeds meer bekende en (nog) minder bekende kinderkleding merken uit Spanje. Hier bij Kindermodeblog gaat ons hart sowieso al sneller kloppen als we aan de Spaanse temperaturen, cultuur en stranden denken, maar deze kindermode merken doen er nog net een schepje bovenop. We hebben er 5 voor je op een rijtje gezet, bekende en onbekende, maar er zijn nog veel meer gave Spaanse kinderkleding merken dus vul ons gerust aan ūüėČ Welke is jouw favoriet?

Bobo Choses

Bobo Choses is en blijft één van onze Spaanse favorieten. Elk seizoen weet dit kindermode merk weer te verrassen met een mix van trendy design, speelse en vrolijke prints en items die ook erg draagbaar zijn.

boboonlesenfantsaparis

Nice things Mini

Dit Spaanse kindermode label is voor ons ook nieuw en daarom extra leuk om te delen. Naast een dames lijn bestaat er dus ook een speciale kinderkleding lijn voor meisjes. Doordachte details, subtiele prints en net iets klassieker.

kwd045_204_l

Motoreta

Nog zo’n nieuwe Spaanse ontdekking. Het kinderkleding merk Motoreta is een perfecte combinatie van klassieke, tijdloze modellen en items met een trendy inslag en gave details en materialen. Een klein kindermode label dat gelooft in duurzaam ondernemen en goede kwaliteit.

motoreta-lb-aw16022-1

Nadadelazos

Bij Nadadelazos geen poespas, maar kleding die écht voor kinderen gemaakt is. Items die heerlijk zitten, waar kinderen fijn in kunnen spelen en bewegen. De vrolijke kleuren en fantasierijke prints maken de kinderkleding van dit merk zo onwijs leuk! Hier word je toch blij van?

tee-dog-and-sun-glasses

Tinycottons

Tinycottons is een kinderkledingmerk dat je vast heel bekend in de oren klinkt. Dit Spaanse kindermode label is net even anders. Simpele, moderne ontwerpen maar met uitgesproken prints of kleuren. Fun staat bij zit kinderkleding merk hoog in het vaandel en dat is zeker niet te missen!

tinycottons_aw16_47_small

LEES OOK: 5 gave Engelse kindermode merken op een rij

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie