REIN & MAAS IN NIEUWE COLLECTIE FRESH DINOSAURS

REIN & MAAS IN NIEUWE COLLECTIE FRESH DINOSAURS

Door Heddy:

“Ijsjes te koop, ijsjes te koop!”

Ik denk dat dit zinnetje iedere moeder wel eens heeft gehoord zittend op de zandbakrand. Als kleuterjuf hoor ik dit ook al jaren en iedere keer smul ik weer van die zelfgemaakte creaties.

Ijsjes zijn niet weg te denken in een kinderleven (en voor mij is het overigens ook wel een guilty pleasure…) Ze weten precies welke kleur, welk formaat en welke smaak het moet zijn. Ja, als driejarige weet je heel goed hoe je voor jezelf moet zorgen. Die mening trekken ze tegenwoordig ook wel eens door naar hun kleding. Ik ben de rotste niet, dus ze mogen lekker online mee neuzen bij het waanzinnige merk Fresh Dinosaurs. Een eigenwijs, comfortabel en stoer merk met toffe prints. De jongens hebben een concentratieboog van 3 appels, dus de keuze was snel gemaakt. Het ijsjesshirt was direct dikke favoriet. Ik kon niet anders dan mij daar bij aansluiten, want ik zag dit ook al helemaal voor me.

Gecombineerd met de fijne basics van Mingo fietsen wij vanmiddag in het zonnetje naar de lekkerste ijswinkel in het dorp. Welk ijsje kies jij?

Ken jij het kinderkleding merk Fresh Dinosaurs al? En wat vind jij van de nieuwe t-shirts van Rein en Maas?

Je shopt het T-shirt hier in de webshop van Fresh Dinosaurs

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen bij Fresh Dinosaurs

Plaats een reactie