DEZE 3 MINI ME MERKEN WIL JE ZIEN


DEZE 3 MINI ME MERKEN WIL JE ZIEN

Twinning is winning! We hebben het er al eerder over gehad, maar de mini-me trend is helemaal hot. In een matching outfit met je zoon of dochter, steeds meer kinderkleding merken lanceren een speciale mini-me collectie. En deze 3 merken zijn zeker de moeite waard om te tippen en te bekijken! Welke spreekt jou het meest aan?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en doe mee met een toffe actie!

1. Iglo + Indi
Iglo + Indi is een kinderkleding merk uit IJsland met te gekke items voor kids én jawel ook voor adults. Fashionable items die je goed kunt mix & matchen en dus ook een aantel hele toffe twinning items. Bijvoorbeeld deze sweater hieronder. Hoe leuk!

2. Sproet & Sprout
Het Nederlandse kinderkleding merk Sproet & Sprout kan je vast en zeker van de te gekke kinderkleding collectie. Ieder seizoen kijken wij, en velen met ons weer uit naar de nieuwe collectie. En vanaf dit seizoen heeft Sproet & Sprout dus ook een volwassen lijn gelanceerd. Zo kunnen jij of je man matching de deur uit met de kids. T-shirts, jurkjes en tops perfect voor de zomer. Tip, tip, tip! Pssst, kijk hier hoe Renske samen met dochtertje Phileine twinnen in Sproet & Sprout.

3. Miss Guilty
Bij Miss Guilty shop je ook zowel voor jezelf als voor je dochter de leukste kledingstukken. Deze webshop richt zich helemaal op de twinning trend van dit moment. Zo moeder, zo dochter! Hoe leuk zijn deze jurkjes voor de zomer? Pas op dat je niet te hebberig wordt 😉 Echt een webshop tip!

Twin jij ook wel een samen met je zoon of dochter? En wat is jullie favoriete ”mini me” merk? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

Bekijk hier ook 5 andere gave mini-me merken

Plaats een reactie