3X SPAANSE KINDERMODE MERKEN


De warme zon, zand tussen je tenen en het geluid van de zee op de achtergrond. Ja, als het kon zouden wij ons kikkerlandje nu best even willen verruilen voor Spanje. Maar als we er niet zelf naar toe kunnen, dan halen we het wel hier naar toe, want deze Spaanse kindermode merken brengen je helemaal in de zomerse sferen! Ken jij ze al?

Mon Marcel
Heb jij oog voor detail? Dan is het kindermode merk Mon Marcel iets voor jou. Je vindt hier een jumpsuit met geborduurde details, een blouse met aparte knoopjes en nog veel meer. De dunne stofjes zijn perfect om te dragen tijdens de warme zomerdagen en de neutrale kleuren houden je lekker koel.

Tocoto Vintage
Bij Tocoto Vintage vind je kleding met – je raadt het al – een vintage look. Een vleugje romantiek, zachte kleuren als wit, blauw en grijs en subtiele prints. Bij het zien van dit kindermode merk krijg je meteen zin om een ticket naar de zee te boeken!

Bùho
Bij Bùho vind je tijdloze items die je makkelijk met elkaar kunt mixen en matchen. Een panterprint rokje, een gestreept t-shirt of een sterrenprint rokje: met de items van Bùho kun jij fashionable door de straten van Barcelona paraderen.

Welk Spaanse kindermode merk vind jij het leukst?

Tags: , , ,

Plaats een reactie