5X MINI ME STYLE


Wat is er nou leuker dan op een coole manier een mini me look te creëren voor jou en je dochter? Waar dit soms ook heel slecht kan uitpakken, zijn er een aantal merken die écht stoere mini me items verkopen die vaak qua stof en print overeenkomen maar qua model helemaal zijn aangepast op de kids. Met deze vijf gave mini me merken kun je bijna niet de mist in gaan… Weke van deze vijf zouden jij en je dochter wel willen shoppen?

#1. By Bar. De “Lucky” sweaters van By Bar Amsterdam zijn natuurlijk voor zowel mama als stoere dochter een échte musthave! Met stoere matchende sweater samen de show stelen op straat!

bybar

#2. Hello Apparel. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met mini me merkjes. Bij Hello Apparel shop je de gaafste statement sweaters die jullie waarschijnlijk allebei ‘t liefst iedere dag dragen!

hello apparel

#3. Anecdote. Bij Anecdote shop je de te gekke statement sweater die je laatst al even op Kindermodeblog voorbij zag komen (in deze blog). De kids versie shop je op de site, en volwassen versie vind je onder andere bij Biggles Amsterdam!

_63A9587

#4. 10 days / Little 10 days. Super coole items met een duidelijke mini me look, maar precies goed vertaald naar passende designs voor kids.

Desktop1

#5. Mainio Clothing. Bij Mainio shop je de leukste items voor moeder en dochter die qua model en ontwerp mooi aangepast zijn maar qua kleur en print op een coole manier overeenkomen.

Desktop

Dragen jij en je dochten wel eens een mini me look? Wij zijn benieuwd, deel je jou leukste mini me foto met ons? én laat gelijk even weten waar je die toffe looks geshopt hebt… 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie