WEBSHOP TIP! MISS GUILTY


WEBSHOP TIP! MISS GUILTY

Hoe was jullie Paas weekend? Lekker gegeten en genoten met het gezin? Om het fijne lange weekend extra goed af te sluiten tippen we vandaag een hele fijne webshop met jullie! Ga er even goed voor zitten, kruip lekker even weg achter de computer, je tablet of telefoon want deze webshop wil je zeker leren kennen. Are you ready?

Let’s meet Miss Guilty. Een kindermode merk én webshop in één waar ze helemaal inspelen op de ‘twinning‘ trend van dit moment. Hoe leuk is dat? Een relatief nieuw en Nederlands (kinder)mode merk waar je de leukste items voor jezelf én je mini-me kunt shoppen. En dat is nog niet alles, want naast een eigen collectie shop je in de webshop van Miss Guilty ook nog andere gave kinderkleding merken zoals iglo+indi en Gardner and the Gang. Do we need to say more? Nog even terug naar de twinning trend, want die is dus helemaal hot! En hoe leuk is een goede mini-me look ook. Eentje die in goede balans is. Lees: jij niet te kinderachtig en je dochter niet te volwassen. En dat snappen ze bij Miss Guilty maar al te goed.

Over Miss Guilty

Het kinderkleding merk en de webshop zijn opgericht door Cherise. Met haar passie voor (kinder)mode hoopt ze andere moeders te kunnen inspireren met het shoppen van leuke kleding voor zichzelf en de kids. De stijl van Miss Guilty kunnen we het best omschrijven als casual chique met een stoere urban twist. Wij hebben al een aantal favorieten in de collectie gespot!

Genoeg gezegd. Laat je inspireren door de collectie beelden, maar neem zeker zelf even een kijkje in de webshop. Want er is nog veel meer leuks te vinden. Leuk als je in een reactie onder deze blog even laat weten wat jouw favoriet uit de collectie is. Happy twinning!

Klik hier om naar de webshop van Miss Guilty te gaan

Klik hier om direct bij Miss Guilty te shoppen

Ken jij Miss Guilty al? En wat vind jij van de collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie