DE TWINNING OUTFITS VAN RENSKE EN PHILEINE

DE TWINNING OUTFITS VAN RENSKE EN PHILEINE

Door Renske:

Het is meivakantie, het voelde aan het begin van de week meer als herfstvakantie maar als het goed is komt daar nu echt verandering in! En wij boffen want wij gaan morgen een weekje weg in Nederland en de weersvoorspelling maakt me heeeeeel blij. Omdat mijn moeder en haar tweelingzus 70 worden nemen ze ons en mijn zus en haar gezin een weekje mee. Heel gezellig en voor de kids helemaal want mijn zus heeft er 4 dus dat is meestal een heerlijke chaotische bende bij elkaar.

Mijn moeder is de helft van een twee-eiige tweeling, de erfelijke variant die dus vaak een generatie overslaat. Mijn zus en ik zeiden voor de gein altijd tegen elkaar; een van ons krijgt ‘m! En yep, toen zij dacht voor een derde te gaan werden dat er inderdaad twee! Ik weet niet of het dus komt doordat wij ons veel tussen tweelingen bevinden maar vooral de meisjes willen het liefste altijd ‘tweeling’ zijn.

En om dat ze zijn moeten ze dezelfde kleding dragen. Nu verschillen ze nogal qua maat en dus ook van collectie. Want ook al schelen ze nog geen 2 jaar, Julie is lang voor haar leeftijd en Phileine juist klein. Maar als ik leuke items zie die ik aan wil schaffen en ze hebben het in allebei de maten dan schaf ik ze tegenwoordig aan. Zodat ze lekker vaak tweeling kunnen zijn 🙂 Daarnaast willen ze ook graag ‘tweeling’ zijn met vriendinnen en jawel ook zelfs met mij! En laat ik nou niet vies zijn van een beetje twinnen 🙂 Daarbij moet je de tijd dat je kind zich hetzelfde wil kleden als jij natuurlijk optimaal benutten want laten we eerlijk zijn, dat is over een aantal jaar wel anders. Dan is alles wat je moeder draagt bij voorbaat stom toch?!

En laat het toeval zijn of niet; Sproet & Sprout heeft sinds dit voorjaar twinning pieces voor ouders en kids! Dit merk is sowieso een van mijn favoriete merken voor Phileine en daarom heb ik voor haar en mezelf deze jellyfish top aangeschaft. Hij is off white en van een superfijn stofje! De bandjes zijn net even anders en de adult top valt wijd om het lichaam maar niet te! Superleuk met een denim shortje eronder maar met een legging of rokje heel goed te combineren.

Wij gaan lekker ongenegeerd twinnen in deze top en ik hoop aankomend weekend al! Ze gaan in ieder geval mee in de koffer! Hou jij ook van twinnen met je kleintje?

Je shopt de top van Sproet & Sprout hier voor jezelf & hier voor je dochter

Je shopt de top van Sproet & Sprout hier voor jezelf & hier voor je dochter

Lees ook: dit zijn 3 gave mini-me merken 

Tags: , , ,

Plaats een reactie