5X COOLE MINI ME MERKEN


Alle moeders met een dochter hebben vast wel eens een mini me look voor hun dochters geshopt, maar hoe schattig een mini me look ook kan zijn, het kan soms ook heel verkeerd uitpakken. Kids die in een veel te volwassen outfit lopen bijvoorbeeld, of moeders in een veel te kinderlijke outfit.. ūüėČ Omdat een goede mini me look echt heel cool kan zijn hebben wij de leukste¬†mini me merken voor je opgezocht. Merken waarmee je eigenlijk nooit de plank mis kan slaan! Hebben jij en je dochter wel eens een mini me outfit aan? Wij zijn benieuwd, deel je leukste mini me foto met ons op Facebook!

#1. Mainio Clothing
Bij Mainio shop je de leukste items voor moeder en dochter die qua stof en kleur overduidelijk een mini-me uitstraling hebben, maar qua model en ontwerp mooi aangepast zijn.

Desktop21

#2. Louise Misha
Louise Misha is nog zo’n merk waarbij de vertaling van moeder naar dochter super smaakvol is uitgevoerd. Je vindt hier coole items met een vintage twist.

Collages3

#3. Pieces / Little Pieces
Hoewel niet de hele collectie van Pieces gericht is op de mini me look zijn er toch een aantal te gekke items die we voor zowel de mama’s als de dochters tegenkomen. Met een beetje zoeken shop¬†je bij Pieces een super stoere mini me look bij elkaar voor jou en je dochter.

Desktop22

#4. 10 Days / Little 10 Days
Bij 10 Days shop je super gave items voor moeder en dochter die qua sfeer, trend en kleur heel goed bij elkaar passen maar net even anders vertaald zijn voor een super tof eindresultaat. Met een mini me look van 10 Days kun je eigenlijk nooit de plank mis slaan.

Desktop23

#5. Hello Apparel
Last but not least, een gegarandeerd succesvolle mini me look shop je natuurlijk bij Hello Apparel. Zeker de Hello sweaters zijn voor zowel moeder als dochter (en eigenlijk ook zoon..) super cool en funny!

Collages4

Dragen jij en je dochter wel eens matchende outfits? Wij zijn benieuwd! Deel je leukste mini me foto met ons via Facebook!

Tags: