DE NIEUWE SWEATER VAN PHILEINE!

DE NIEUWE SWEATER VAN PHILEINE!

Door Renske:

Ik word toch zo blij van die lente! Alles en iedereen functioneert ook gewoon beter als het wat warmer is. Afgelopen weekend was het al heerlijk, niet superwarm maar met het zonnetje erbij is het al snel lekker. Mijn kids worden alleen in dat geval echt overmoedig. Want zodra ze een zonnestraal zien willen ze blote benen en blote armen en dat vind ik dan toch wel een tikkeltje overdreven. Oke, ik ben zelf echt een koukleum maar met 13 graden is het niet meteen zomer.

Dus we hebben eerst wat discussies gevoerd waarbij ik op een gegeven moment de compromis gevonden had. Blote benen maar wel met een sweater! En stiekem hou ik heel erg van die combi en ik had ik meteen een goede reden om Phileine haar nieuwe sweater aan te trekken. Win-win dus!

Via Kindermodeblog was ik de webshop van Miss Guilty op het spoor gekomen. Een superleuke webshop met allerlei merken, maar ook met een eigen label waarin ze kleding voor kids EN mama’s verkopen om lekker in te twinnen.

Deze “fries before guys” sweater in het roze met een beetje panterprint (yes yes) vond ik meteen helemaal te gek voor Phileine. En ik hou heel erg van een beetje twinnen hier en daar maar heb ‘m voor mezelf nog even niet aangeschaft omdat ik een aantal sweaters heb die hier op lijken. Maar ik sluit niet uit dat we hier in de toekomst nog nog wat twinitems gaan scoren 🙂

Phileine draagt ‘m hier met een boyfriend spijkerbroekje van Zara en haar gouden sneakers van Superga. Hou jij ook van twinnen en ken je deze webshop al?

Je kunt de sweater hier shoppen bij Miss Guilty

Klik hier om de sweater direct te shoppen bij Miss Guilty

Zin om te shoppen? Klik hier voor meer kinderkleding inspiratie

Ben jij er aanstaande zaterdag bij?

## Styling en fotoshoot event America Today bij de Bijenkorf in Amsterdam door Kindermodeblog ## Lieve mensen! Aanstaande zaterdag is het zover!! Dan staat team Kindermodeblog in de Bijenkorf van Amsterdam voor jullie klaar van 12 tot 15 uur om kinderen te stylen in de nieuwe en supercoole collectie van @america_today_junior ?✌?? ? Vervolgens worden er natuurlijk hele toffe foto’s gemaakt van jou of van jouw kind(eren)! Kom gezellig langs bij #AmericaTodayJunior en laat je kind ( of jouzelf als je kinderkleding draagt ? ) stylen door Kindermodeblog!!! Kleine note ☺️ Helaas kan ik er zelf ivm mijn gezondheid as zaterdag niet bijzijn, maar joehoe, mijn fantastische assistent en PA Sophie die neemt het stokje deze keer van mij over. En @alina_krasieva is er ook om de mooiste foto’s te maken!!! Dus kom gezellig even langs!! En het zou tof zijn als je hieronder ook even anderen wilt taggen in een comment voor wie deze styling en fotoshoot écht iets is….Tot zaterdag @debijenkorf #Amsterdam #Kindermodeblog #KidsStylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: ,

Plaats een reactie