DE NIEUWE HIPPE SWEATER VAN AIMEE


Door Sophary:

Hebben jullie de nieuwe Zara kids collectie al gespot? Normaliter shop ik online, maar sinds onze verhuizing naar Haarlem, loop ik liever de stenen winkel binnen. En dat is eigenlijk nog veel gevaarlijker voor de portemonnee dan online surfen ;-).

De sale-rekken worden steeds kleiner en er wordt meer plek gemaakt voor de zomercollectie. En daar kan ik toch zo blij van worden. Zo veel vrolijke kleurtjes! Ik word nog blijer nu Aimee ineens in de gewone meisjescollectie (vanaf 4 jaar) past ipv van baby meisjes collectie. Dat betekent nog meer keus … whoehoe!

Zo scoorde ik laatst deze te gekke sweaterdress. Het is comfy en warm, maar super fashionable met de witte blouse die er aan vast zit. De sweaterdress heb ik gecombineerd met een leopard legging.Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de sweater shoppen via deze link

cof cof cof cof cof

Je kunt de sweater shoppen via deze link

Wat vind jij van Aimee haar nieuwe sweater?

Plaats een reactie