10X COOL & GIRLY


10X COOL & GIRLY

Ken jij de webshop en het merk Miss Guilty al? Lees zeker even deze blog. Naast verschillende gave kinderkleding merken shop je bij Miss Guilty ook het eigen merk. Wij hebben al heel veel toffe items gezien en het leuke is: Veel items kun je ook in een damesmaat shoppen. Twinning! Wij hebben 10 kleurrijke, coole en toch ook girly items voor jouw meisje bij elkaar geshopt. Welke 3 nummertjes zou jij met elkaar combineren? Mix & match er lekker op los met verschillende kleuren en prints. Happy shopping!

  1. Badpak Gardner and the Gang
  2. Sweater Gardner and the Gang
  3. Jas Miss Guilty
  4. Sweater Miss Guilty
  5. Broek Miss Guilty
  6. Blouse Iglo + Indi
  7. Legging Miss Guilty
  8. Slippers Miss Guilty
  9. Rok Iglo + Indi
  10. Sweater Miss Guilty

Welk item is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

Plaats een reactie