PHILEINE IN GEWELDIGE NIEUWE JURK


Door Renske:

Ik heb ‘m eindelijk! Het jurkje wat ik vandaag met jullie deel staat denk ik al bijna een jaar op mijn wensenlijstje.

Niet dat het al een jaar te koop is maar toen kindermodeblog ongeveer een jaar geleden op een beurs was om de collectie van deze herfst / winter te bewonderen, zag ik een sneak peek van dit jurkje van Maed for Mini voorbij komen en vanaf dat moment was ik in love.

Yes het is een panter printje maar dan ook echt een perfecte. En daarnaast is het echt een prachtige stof, hou ik van deze pasvorm en heeft het elastiek bij de polsen wat de mouwen weer net even een andere touch geeft.

Toen drop 1 van Maed for Mini uitkwam zat deze er nog niet bij en drop 2 bleek vertraagd maar mijn geduld werd beloond. Want onlangs is drop 2 online gekomen en vlak ervoor kon ik dit jurkje pre-orderen. Ik had ‘m voor Julie ook besteld maar helaas is de grootste maat voor haar net te klein.

Gelukkig is de maat die ik voor Phileine heb genomen nog wat aan de grote kant (as always) en kan ik er hopelijk bij haar heel lang van genieten.

Hebben jullie de nieuwe collectie van Maed for Mini al gespot?

Je kunt hier het jurkje shoppen

Klik hier om het jurkje te shoppen

Wat vind jij van het jurkje van Phileine? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Maed for mini?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie