EBZO | DE NIEUWE SWEATER VAN TIBEAU


Door Frederique:

Het is alweer december, de laatste maand van het jaar. December cadeaumaand wordt hij ook wel eens genoemd en ik begrijp heel goed waarom. Het is een drukke maand met veel activiteiten. Sinterklaas, kerstmis en voor ons ook een heerlijke wintersportvakantie met de hele familie in Oostenrijk. Dit jaar extra bijzonder want Juul & Tibeau gaan voor het eerst mee naar de sneeuw. Genoeg inspiratie voor cadeautjes dus. Omdat de kinderen nog klein zijn, vieren we Sinterklaas. Ik probeer de juiste balans te vinden in de cadeaus en dan bedoel ik speelgoed en dingen die ze echt nodig hebben zoals kleding, schoenen, een muts, handschoenen etc. Al moet ik eerlijk bekennen dat manlief mij tegenwoordig, wanneer ik thuis kom met nieuwe kleding voor de kinderen, bijna altijd de vraag stelt of ze dat echt nodig hebben. Overbodig om hierop antwoord te geven toch? !

Naast een gereedschapskist, puzzel, leesboekjes, een opmaakpop en auto’s hebben ze dus ook kleding en schoeisel gekregen. Met name Tibeau want hij zit momenteel in zo’n groeispurt dat hem niets meer past.
Ik ben gek van sweaters met leuke teksten op de borst en kwam onlangs deze gave trui van EBZO tegen. EBZO is een webshop voor baby- & kinderkledingmerk met unieke, handgemaakte en eigen ontwerpen. De teksten op de kleding zijn zeer toepasselijk en met veel humor. Tibeau ziet er misschien heel schattig en braaf uit maar in werkelijkheid is hij een echte boef. Deze sweater is hem dan ook op het lijf geschreven. Ik ben helemaal weg van deze kleur, gemakkelijk te combineren en ook de pasvorm van de trui is super.  En last but not least, de sweater is ook nog betaalbaar!

Je kunt via deze link shoppen bij Ebzo

fullsizerender-2 fullsizerender-1 fullsizerender_1 fullsizerender-4 fullsizerender-3

Klik hier om direct naar de webshop van Ebzo te gaan

Wat vind jij van deze nieuwe sweater van Tibeau?

Tags: ,

Plaats een reactie