ZO DRAAGT ELLE DE RUFFLE TREND!


ZO DRAAGT ELLE DE RUFFLE TREND!

We zagen deze trend afgelopen seizoen al zijn intrede maken en ook deze zomer komen we er niet onderuit. De ruffle trend. Wat ons betreft ook een perfecte trend voor het voorjaar. De ruffle geeft een een frisse en speelse touch aan een outfit en je ziet ‘m terug in verschillende items én verwerkt op verschillende plekken.

De ruffle is here to stay en vandaag laat ik graag zien hoe Elle ‘m draagt. Ze draagt haar coltrui – met een subtiele ruffle aan de kraag – onder deze toffe sweater van Scotch R’belle. De coltrui zelf is van fijne rib kwaliteit en heeft een horizontale blauw/wit streep motief. Altijd goed! Leuk detail is -wederom- de ruffle aan het uiteinde van de mouwen. Die dus subtiel onder de sweater vandaan piept. Vooral nu het weer nog wat wisselvallig is, is de top ideaal te combineren onder een sweater. Het geeft de outfit gelijk wat meer body. Vandaag gecombineerd op een rokje met streepmotief van de Zara. Maar wanneer de lente straks echt doorbreekt, draag je de coltrui natuurlijk los op een rokje of stoere jeans. Sneakertjes eronder en klaar!

Heb jij de ruffle trend al voor jezelf en je dochter in de kast hangen? Leuk als het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt de sweater hier &  de coltrui shop je hier

Je shopt de sweater hier &  de coltrui shop je hier

Benieuwd hoe teen-blogger Juul de ruffle trend draagt? Bekijk ‘t hier

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie