GAVE ZOMERCOLLECTIE NOÉ & ZOË

GAVE ZOMERCOLLECTIE NOÉ & ZOË

Kan jij niet wachten tot de lente begint? Hou jij wel van een ”pop of color” en items voor de kids die lekker mogen opvallen? Dan is de nieuwe zomercollectie van het Berlijnse kinderkleding merk Noé & Zoë écht iets voor jou! Knallende kleuren, toffe graphics en items waar je gewoon helemaal hebberig van wordt. Althans, wij wel 😉

Alle items in de collectie bevatten kleine, mooie details. Maar de ruffles, toffe prints en opvallende embroideries mogen niet ontbreken. Kleurrijk met een zeer fashionable touch. Zo kunnen we de kinderkleding collectie van Noé & Zoë wel omschrijven. En al schijnt de zon (nog) niet, met deze items wanen wij ons al helemaal in zomerse sferen. Jij ook?

Leuk om te vertellen is dat naast baby- en kinderkleding ( voor boys & girls) de collectie nu ook is uitgebreid met mooie lifestyle producten. Helemaal nieuw dit seizoen is het toffe behang die helemaal in lijn is met de rest van de collectie.

Ken jij dit kinderkleding merk al? En is dit ook een merk voor jouw zoon of dochter? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten. En bekijk vooral snel zelf de hele collectie want er is veel, heel veel leuks.

Klik hier om naar de webshop van Noé & Zoë te gaan

Klik hier om direct naar de website van Noé & Zoë te gaan

 

Plaats een reactie