TREND MUSTHAVES | RUFFLE ON


TREND | RUFFLE ON. De ultieme kindermode trend voor meisjes van dit moment is toch wel de ruffle trend! Super girly en een echte zomer trend! Deze trend zorgt voor een romantische twist aan een kledingstuk. Ruffles zien we op het moment in heel veel kinderkleding collecties terug! Wij hebben alvast een aantal musthaves voor jullie verzameld. Van opvallen tot heel subtiel, deze zomer kunnen we er niet omheen. Ook leuk om een girly ruffle item juist te mixen & matchen met een denim shortje of stoer jasje. Op deze manier creëer je contrast in de outfit! Ruffle on! Have a nice day!

TREND RUFFLES

  1. T-shirt Zara
  2. T-shirt Carrement Beau
  3. Short Morley
  4. Jumpsuit BangBang Copenhagen
  5. Zwempak Mar Mar
  6. Jurk Zara
  7. Top Morley
  8. Top Mar Mar
  9. Rok Billieblush
  10. Jurk Tartine Et Chocolat

Voor welke items kies jij?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie