KINDERMODE TREND LAYERING OUTFIT


This is so adorable! Streepjes maken een outfit altijd nog nét even iets schattiger, vinden wij! Strepen blijven altijd leuk en doen het altijd goed. Gelukkig is bij Polarn O. Pyret de streep een echte klassieker. Combi’s maken met strepen is ook altijd fijn, het houdt de boel lekker speels. Kijk maar naar deze stoere en tegelijkertijd vrolijke outfit. De denim blouse en het basic vest gaan ook goed samen, en laagjes zijn dit winterseizoen niet alleen om warm te blijven. Layering is één van dé modetrends van dit seizoen en ook in de kindermode een trend! En met een perfecte beanie is deze outfit helemaal winterproof!

De kinderkleding van Polarn O. Pyret is er speciaal voor gemaakt om kids zich comfortabel te laten voelen in wat ze dragen. Het zit soepel en kan zeker tegen een stootje! Dus ook super handig voor de portemonnee 😉

Shop hier de totale outfit van Polarn O. Pyret

_63A8701

_63A8683

_63A8713

_63A8721

Shop hier de totale outfit van Polarn O. Pyret

 

Ben jij ook fan van streepjes?!

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie