HOUSE OF JAMIE | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

En toen was het ineens zomer! Helaas mogen we er nog niet te veel aan wennen want het slaat straks weer om. Maar oh wat is het heerlijk en dan kijk je meteen met een andere blik de kledingkast in. Geen vesten en lagen kleding, maar gewoon lekker blote benen en blote tenen!

Ik merk ook direct dat ik veel lichtere kleuren aan wil trekken bij Mckenzie, dus dat zie je ook terug in haar outfit. Er was vorige week al een blog over de trend van nu, namelijk ruffles! En ik vind dat ook echt helemaal te gek.
Een heel basic outfitje wordt in combinatie met een ruffled top direct omgetoverd tot een super stylish geheel. Deze top uit de zomercollectie van House of Jamie heeft ook nog eens een hippe streepjes print. Heel veel beter kan het niet worden toch?!
Ik heb het gecombineerd met een simpele licht roze legging, maar wel weer gekozen voor een te gekke boho-look slipper voor erbij.
IMG_1207
IMG_1213
IMG_1204
IMG_1219
Wat vind jij van de outfit van Mckenzie?
Tags: , ,

Plaats een reactie