FE IN MIX EN MATCH OUTFIT

Wie houdt er nou niet van mixen en matchen? Leuke setjes bij elkaar zoeken, wij zijn er dol op! Fe draagt vandaag een mooie zachte leopard trui van Little Pieces met een girly rokje van moodstreet. De hippe streepjes maillot is van Polarn O. Pyret en de gave luipaard schoenen (musthave!) zijn van Maruti. Fe is helemaal gek van de luipaard schoenen en ze lopen, volgens haar, heerlijk! Wil jij de schoenen ook shoppen? Hieronder vind je de link! Have a fashionable day…

Ps! Haar leuke tasje is van Little Wannahaves!

Shop de Maruti schoenen in deze webshop

trui little pieces

trui little pieces

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-14

little wannahaves

little wannahaves

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-20

Klik hier om de musthave schoenen te shoppen!

 

Wat vind jij van dit mix en match outfitje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,