MIX EN MATCH OUTFIT JOAH


Wát een onstuimig weer vandaag! Windstoten tot 110 km per uur, omgewaaide bomen en veel files. Hopelijk ben je vandaag lekker veel binnen en kun je met ons wegdromen bij de leukste zomercollecties en de meest hippe kinderkleding die we vandaag weer met je gaan delen. We beginnen met de coole outfit van Joah! Hij draagt een broekje van Zara, yep, een soort legging. Omdat deze van best stevige stof is en niet superstrak zit, kan deze ook door kleine mannetjes gedragen worden. Hij draagt daarop de supercoole NYC trui van Petit by Sofie Schnoor ( je shopt ‘m hier ) en hij draagt daarop echt een superfijne jeans bomber van Polarn O. Pyret. Deze jas voelt lekker licht aan, maar geeft doordat ie licht gewatteerd is toch de nodige warmte. En tsja, in dit land weet je het maar nooit! Dus een fijne zomerjas aan de kapstok gaan geen kwaad…. Have fun today!

Je kunt de jas via deze link shoppen

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-49

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-45

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-48

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-46

 

Klik hier om deze jas te shoppen

 

Hebben jullie al een nieuwe zomerjas voor de kids?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: