NANNA IN MIX MATCH OUTFIT

De webshop Little Sahou is voor mij een soort online snoep pot. Ik kan er maar moeilijk van afblijven! Ik heb ook wel een zwak voor deze shop omdat dit één van de eerste webshops is waarmee ik ben gaan samenwerken voor Kindermodeblog, ruim drie jaar geleden. In deze webshop ontdekte ik destijds het kinderkleding merk Bobo Choses, wat toen nog vrij onbekend was in Nederland en nergens anders werd verkocht dan bij Little Sahou. Inmiddels is dat wel andere koek want Bobo Choses is uitgegroeid tot een razend populair kindermode merk en wordt door vele stylisten en tijdschriften gebruikt en is inmiddels bij een groot publiek erg geliefd. En dus ook nog steeds bij mij!
In de outfit van vandaag zie je Nanna met een hemdje van Bobo Choses, gecombineerd met een kobalt blauwe bananen broek van Indikidual. Deze is ook mega gaaf vind ik! Knal kleur, leuke print. Lekker anders dan anders. Als het buiten fris is draagt Nanna op deze outfit een oud roze trui van Emile et Ida. Is het geen snoepje? 😉

Alles dus verkrijgbaar bij Little Sahou, klik hier om naar de webshop te gaan

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-22

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-23

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-26

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-27

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-25

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-031

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-29

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-28
Klik hier om naar Little Sahou te gaan

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie