NELSON KINDERSCHOENEN |WHAT IS YOUR FAVOURITE?


Bij het aanschaffen van kinderschoenen letten velen van ons op het feit dat de schoenen – naast dat ze er leuk uitzien én lekker zitten – gemakkelijk te combineren zijn. Met een paar schoenen voor de kids wil je lekker kunnen mixen en matchen. Bij Nelson vind je schoenen voor het hele gezin en met een breed merken pakket als o.a. Clic!, Dr. Martens, Shoesme, Converse, New balance is de keuze enorm. Met welke schoenen zou jij deze hippe meiden outfit afstylen? Wij zijn benieuwd. Laat het ons weten via een recatie onder deze blog of op Facebook!

nelson stylen met schoenen

  1. Boots Dr. Martens
  2. Cowboy laarzen PS Poelman
  3. Enkellaarzen Orange Babies

Met welke kinderschoenen zou jij deze outfit afstylen? Optie 1, 2 of 3?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie