PERSOONLIJKE BLOG: MIJN NIEUWE SCHOENEN

Het kan je eigenlijk niet ontgaan zijn. Dr. Martens hebben een comeback gemaakt én zijn niet meer zijn weg te denken uit de kindermode. Ik heb in de afgelopen paar jaar – ik gok – ruim 150 kinderen aangekleed met deze kinderschoenen. Oliver heeft ook een paar Dr Martens en wat ben ik daar nog steeds blij mee! Je hebt ze vast al wel eens voorbij zien komen, zo niet klik dan even hier. Maar nu begon het bij mij ook ineens te kriebelen. En toen ik laatst aan het shoppen was bij Nelson dacht ik, waarom ook niet. Dus? I did it! Ik heb ze ook voor mezelf geshopt. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je ons binnenkort al twinnend tegenkomt. Geinig toch 😉

-X-Free

Via deze link kun je Dr. Martens shoppen voor jezelf of je kids

_63A4114 _63A4147 _63A4102 _63A4124

Jas Zara, Trui Selected Femme, Jeans Zara, Schoenen Dr Martens

Klik hier om Dr. Martens te shoppen

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie