LOT IN ROK PICNIK BARCELONA


De weer overgang van zomer naar herfst, het is me er eentje… Waar het de ene dag stralend weer is en de zonnestralen je tegemoet schijnen, kan het de volgende dag zomaar ineens stormen en regenen en kruipen we het liefst onder een dekentje op de bank ūüėČ Het is ‘s ochtends dan ook niet altijd makkelijk, want ja… wat gaat het weer vandaag doen?

In dit geval zijn rokjes en sweaters altijd wel een goed idee. Waarom, hoor ik je denken? Rokjes kunnen we op de eerste plaats heerlijk mix & matchen. Met blote benen of toffe kniekousen wanneer het weer het (nog even) toelaat, maar met een fijne legging of maillot wanneer de herfst toch echt toeslaat. Deze nieuwe rok van Lot komt uit de wintercollectie van Picnik Barcelona. Speels door de stippen print en toch ook een stoer randje door de zwart / ecru keuren combi. Ken jij het Spaanse kinderkleding merk Picnik Barcelona al? De nieuwe wintercollectie is zeker het bekijken waard!

Lot draagt haar nieuwe rok hier met een stoere zwarte sweater van de Zara. De sterren op de mouwen maken van deze – op het oog- simpele sweater toch een echte eye-catcher. En sweaters kunnen we niet genoeg hebben. Je combineert ze eigenlijk overal bij en het zit ook nog eens heerlijk. Hier dus nog met blote beentjes, maar combineer er een hippe legging of maillot bij en Lot is klaar om de herfst te trotseren ūüôā

Wat vind jij van de outfit van Lot? is dit ook iets voor jouw meisje?

Je kunt de rok hier shoppen

Je kunt de rok hier shoppen

Wat vind jij van deze combi? 

Zin om te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie