POP-UP SHOP PARTY BY KINDERMODEBLOG

 

Maak kans op een golden ticket door het event op Facebook en/of Instagram te delen en tag een paar mensen die je kent voor wie Kindermodeblog een leuke website is om te volgen.

BEN JIJ ERBIJ OP 11 – 12 OF 13 OKTOBER?

XFREE EN TEAM KINDERMODEBLOG

You are invited! Kindermodeblog viert feest. Waarom? Omdat we zin hebben in een feestje. We zijn al bijna 7 jaar in de lucht, we hebben bijna de 20.000 Facebook fans bereikt én we willen jullie – onze trouwe lezeressen – graag eens in het zonnetje zetten. Daarom organiseren wij 11/12/13 oktober de Pop-up Shop Party by Kindermodeblog.

Kom gezellig langs voor een meet&greet, persoonlijk styling advies, een lekkere kop koffie ( of borrel 😉 en shop tijdens het event een selectie van Free’s favoriete kinderkleding merken.

Omdat het natuurlijk fijn is – net als bij een normale verjaardag – om een goede boodschappenlijst te maken willen we je vragen om je van te voren aan te melden. Dit kan door een GRATIS ticket te boeken. Met deze ticket krijg je bovendien €5,- korting tijdens het shoppen én je maakt kans op 1 van de 5 GOLDEN TICKETS

Plaats een reactie