PICNIK BARCELONA KINDERKLEDING


Picnik Barcelona! Ik ben fan. Gave prints, mooie kleuren en kinderkleding van een goede en stevige kwaliteit. En wanneer een kindermode merk uit Barcelona komt en nog vrij onbekend is, heb ik een extra zwak. Hebben jullie dat nou ook? Eerlijk is eerlijk, je wilt toch graag uniek kleding dragen die niet iedereen draagt?!
Jazlyn draagt een zacht roze jurkje met space print. Op het jurkje zitten steekzakken en de boord is omgerold. Op dit jurkje van Picnik Barcelona draagt ze een jasje van Miss Little Juliette. Een super vrolijk outfitje waarin ze heerlijk kan spelen. Laten jullie me even weten wat je van het merk Picnik Barcelona vindt?

Klik hier om naar de website van Picnik Barcelona te gaan

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-100

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-95

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-98

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-101

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-94

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-91
Klik hier en ga naar Picnik Barcelona

Wat vinden jullie van dit merk?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,