GUUSJE IN PICNIK BARCELONA


Ik zag het kinderkleding merk Picnik Barcelona voor de eerste keer op de beurs in Parijs, en ik was toen direct enthousiast door de fijne sweatstoffen, fijne kleurtjes en de toffe printjes. Dit merk is voor zover ik weet, nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar gelukkig wel online te bestellen via Picnik zelf. En sinds ik de kleding ook zelf in huis heb (én gewassen heb) blijf ik zo enthousiast. Lang leve online shoppen!

Guusje draagt een zacht roze sweat jurkje met space print! Ik vind dit jurkje echt superleuk, wat jullie?
Ze draagt ‘m in combinatie met een vestje van Tumble ‘N Dry, maillot van Funky Legs en laarsjes van Polarn O Pyret.

Klik hier te shoppen bij Picnik Barcelona

picnik barcelona

picnik barcelona

picnik barcelona

Kindermodeblog 11 dec foto's-7

Kindermodeblog 11 dec foto's-4

picnik barcelona
Klik hier om naar Picnik Barcelona te gaan

Wat vinden jullie van dit merk?

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: , ,