ORANGE BABIES KINDERSCHOENEN BIJ NELSON


Het lijkt er toch echt op dat het moment dat we weer met blote voeten in een sandaaltje of slippertje naar buiten kunnen stappen steeds dichterbij komt. Of die zomerse sneakers uit de kast te trekken om onder je zomerse outfit te kunnen dragen. Er zijn een heleboel merken waar je gave kinderschoenen kunt scoren, en bij Nelson hebben we wel een hele speciale collectie gespot.

We hebben het over de Orange Babies collectie van Nelson. In deze kinderschoenen collectie vind je zomerschoenen als sneakers, sandalen en slippers in allerlei soorten en maten. De collectie is niet alleen verkrijgbaar voor kinderen, maar ook voor mama of papa. De mini-me trend komt dus weer tevoorschijn. – Lees daarover hier meer – Naast deze trend zijn ook de glitters en metallics volop te zien: daar wordt jouw dochter vast en zeker blij van!

Als je nog een paar gave zomerschoenen op je verlanglijstje hebt staan, hebben wij héél goed nieuws voor je, want de Orange Babies collectie shop je nu met €5,- korting én je steunt daarbij ook nog eens een goed doel! Hoe het werkt: Orange Babies en Nelson hebben de handen ineen geslagen om samen HIV besmette moeders, baby’s en kinderen in Afrika te steunen. Wanneer jij een paar nieuwe kinderschoenen koopt, doneert Nelson een maaltijd aan een kindje in Okahandja, Namibië. Dus met jouw aankoop, help je een ander kindje op de wereld. Hoe mooi is dat?

Wij kunnen alleen maar zeggen, shoppen maar 😉

Je kunt de Orange Babies collectie via deze link bij Nelson shoppen

Klik hier om direct de Orange Babies collectie bij Nelson te shoppen

Wat vind jij van de Orange Babies collectie? 

 

Tags: ,

Plaats een reactie