NELSON KINDERSCHOENEN | TIP VOOR DE FEESTDAGEN


Kindervoetjes, ze groeien maar door en hard ook! Denk je net weer even vooruit te kunnen met de nieuwe stappers van je zoon en/of dochter, zijn ze weer te klein. De zoektocht naar hippe kinderschoenen gaat bij velen van ons het hele jaar door. Niet vervelend denk ik zo, want wat zijn er toch onwijs veel en leuke kinderschoenen merken.

Ook richting de feestdagen zijn wij moeders vaak opzoek naar een paar (extra 😉 kinderschoenen voor de kinderen. Fijn om toch net even een nieuw paar schoenen onder de feestelijke outfit aan te trekken die uiteraard ook na de feestdagen goed door gedragen kunnen worden. En omdat we het al druk genoeg hebben met de feestdagen voor de deur is online shoppen natuurlijk dĂ© uitkomst. Overzichtelijk, snel en je hoeft de deur niet uit, ik zeg pluspunten. Bij Nelson vind je een breed en gevarieerd aanbod aan kinderschoenen. Kinderschoenen merken als Dr. Martens, Timberland, Converse, maar ook de eigen Orange Babies schoenen collectie moet je even bekijken. Van elk verkocht paar gaat hiervan een deel van de opbrengst naar het goede doel en steun je HIV besmette moeders, baby’s en kinderen in Afrika. Toch een extra mooie gedachte zo rond de feestdagen.

Ben jij nog opzoek naar een nieuw paar kinderschoenen voor de feestdagen of om het nieuwe jaar gewoon fris mee te beginnen? Bekijk snel de gehele collectie in de webshop van Nelson en laat je inspireren….

Je kunt hier de gehele kinderschoenen collectie bij Nelson bekijken

20161206-nelson-kinderschoenen-631 20161206-nelson-kinderschoenen-630

Klik hier om direct kinderschoenen bij Nelson te shoppen

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie