10X HIPPE WINTERSCHOENEN VOOR MEISJES


Wie Kindermodeblog een beetje in de gaten houdt weet dat ik gek ben op kinderschoenen. Ze geven iedere outfit de finishing touch. Soms zijn het zelfs de eye-catchers van een outfit. Nu de herfst begonnen is, is het weer tijd voor een paar nieuwe hippe kinderschoenen. Laarsjes en sneakers in velen variaties zien we voorbij komen. Van opvallend tot wat meer subtiel en van stoer tot echt girly. Wij hebben 10 hippe winterschoenen voor jouw dochter uit de webshop van Nelson voor je bij elkaar geshopt. Met welk paar zou jij jouw dochter helemaal blij maken? En heb jij de nieuwe winterschoenen voor dit seizoen al geshopt? Leuk als je het ons in een reactie laat weten!

 

  1. Laars Little david
  2. Laars Timberland
  3. Boots Dr. martens
  4. Laars Vingino
  5. Sneaker Vans
  6. Laars Little david
  7. Sneaker Puma
  8. Laars Little david
  9. Boots Orange babies
  10. Boots Orange babies

Welk paar kies jij voor jouw dochter?

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Benieuwd naar de kinderschoenen trends + combinatie tips voor dit seizoen? Bekijk hieronder de video!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie