3X WINTERCOLLECTIES DIE ZIJN UITGELEVERD


Het nieuwe seizoen is in volle gang! Waar sommige kinderkleding collecties voor de zomer al werden uitgeleverd, moesten we op andere wintercollecties nog even wachten. Afgelopen weken hebben ook deze merken hun collectie gelanceerd. Welke spreekt jou het meeste aan?

1. Oaks of Acorn

De wintercollectie van Oaks of Acorn neemt ons mee in het ‘glam rock disco’ thema. Een waanzinnige collectie met een perfecte balans tussen echte eye-catchers en meer rustige basics. Dit kindermode merk uit Hong Kong heeft een hoog fashion gehalte maar is tegelijkertijd super draagbaar. Kijk daar houden we van 🙂

2.Bang Bang Copenhagen

Ik was zelf als een kind zo blij toen ik de nieuwe wintercollectie van het Deense kinderkleding merk Bang Bang Copenhagen deze week in mijn handen had – check hier ons instagram account – De collectie is zoals we van dit merk gewend zijn verrassend, speels en heeft een lekkere dosis fun. Los van elkaar kun je de – soms wat – uitbundige items ook gemakkelijk combineren met wat meer basic items. Wat vind jij van de nieuwe collectie?

3.Beau LOves

Beau LOves is een kinderkleding merk voor ouders en kids die wel van een beetje stoere items houden. Bijna de gehele collectie is unisex en daarom extra speciaal. Naast de zwart/wit en grijs tinten die we elk seizoen terug zien in de kinderkleding collectie van Beau LOves, zien we deze winter ook rood en groen. Toffe printjes en zachte materialen. Heb jij de nieuwe collectie al gezien?

Welke collectie spreekt jou het meeste aan?

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons webshop overzicht

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube kanaal? Abonneer je GRATIS en mis geen enkele video!

Ben jij er zaterdag ook bij in Alkmaar? Bij de Kindermodeblog Back to School Tour bij Lou & Blue?

Tags: , , ,

Plaats een reactie