3X PRE-WINTER COLLECTIES UITGELEVERD


Terwijl we nog volop genieten van het zomerseizoen en de mussen deze week figuurlijk van ‘t dak vallen, zien we de eerste pre-winter collecties alweer verschijnen. We snappen dat je met je hoofd nog helemaal in het zonnetje, de blote beentjes en de zwierige jurkjes zit, maar je kunt in kindermodeland natuurlijk nooit vroeg genoeg je nieuwe collecties tonen. We hebben daarom alvast  pre-winter collecties voor je uitgelicht en geven je alvast een sneak peak voor het nieuwe seizoen.

1. Mini Rodini
Dit kindermodemerk is favoriet bij veel van jullie modeliefhebbers en de kikkers, bloemen en unicorns hebben vast al een mooi plekje in de kast van jouw zoon of dochter. Als het aan hun pre-winter collectie ligt mogen we straks de typische herfstkleuren als roze, groen en bruin gaan verwelkomen in onze garderobe. De opvallende prints die we gewend zijn van Mini Rodini mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Zeg maar hallo tegen konijnen, panters en kwasten, want ook een paar ”gouwe ouwe” printjes zijn terug!

2. Molo
De pre-winter collectie van Molo is precies zoals we ‘m hadden verwacht: kleurrijk, opvallend én met een heleboel gekke prints waarmee je lekker aan het mixen en matchen kunt slaan. Deze herfst/winter mag je je creativiteit erop los gooien! De zomerse ijsjes maken plaats voor sportieve prints als rolschaatsen, auto’s en voetballen en met kleuren als grijs, bruin en blauw zit je sowieso goed volgend seizoen.3. Stella McCartney Kids
Dit kindermode merk heeft wederom weer een knallende pre-winter collectie voor je klaarstaan die regelrecht in de kast van je kind mag belanden. Hoe we de combinatie rood en roze eerst met een grote boog vermeden, gaan deze kleuren volgend seizoen juist hand in hand. Daarnaast zien we de dierenprints weer verschijnen – gelukkig maar: want een tijgerprint mag je altijd met open armen ontvangen – en zien we zelfs zwanen die de pre-winter collectie veroveren. We love it.

Welke pre-winter collectie vind jij het leukst? 

Tags: , , ,

Plaats een reactie