OAKS OF ACORN WINTERCOLLECTIE | GLAM ROCK DICSO PARTY


De gloednieuwe wintercollectie van het kinderkleding merk Oaks of Acorn in vorige week gelanceerd en man on man wat ziet deze er weer waanzinnig uit. Met hun ”Glam rock disco party” wintercollectie weet het kinderkleding merk uit Honk Kong zicht weer te onderscheiden. Een perfecte combinatie tussen super fashionable en super draagbaar tegelijkertijd.

We gaan ”back to the future” met toffe metallic materialen, sterren printjes, tule en teddy stoffen. Naast zwart, grijs, goud en ecru kan de trendkleur burgundy rood ook niet in de collectie ontbreken. De zachte en comfortabele materialen zorgen voor een sporty chique look en items waar je kind zich heerlijk in kan bewegen. De leren jas met teddy kraag is ook zeker één van mijn favorieten uit de nieuwe wintercollectie. Maar eigenlijk zou ik alles wel zo in de kast van Doutzen en Oliver willen hangen 😉 Wat vind jij van de nieuwe kinderkleding collectie van Oaks of Acorn?

About Oaks of Acorn

Oaks of Acorn is een kinderkleding merk uit Hong Kong voor jongens en meisjes en de nieuwe wintercollectie ligt nu in de (web)shops! De kinderkleding collectie van Oaks of Acorn is origineel, vernieuwend en ze maken gebruik van prachtige materialen. En ook dit seizoen komen ze weer met een verrassende collectie op de proppen! Wij zijn enthousiast. Leuk als je in een reactie op Facebook laat weten wat jij van dit kinderkleding merk vindt.

Je kunt via deze link de gehele collectie bekijken én shoppen bij Oaks of Acorn

Klik hier om direct naar de website van Oaks of Acorn te gaan

Ken jij dit merk al? En wat vind jij van de nieuwe collectie?

Ben jij er zaterdag bij in Alkmaar bij Lou & Blue tijdens de Kindermodeblog Back to School Tour?

Tags: , ,

Plaats een reactie