BACK TO SCHOOL TOUR STYLING DAGEN 2017

Yeah! De Back to School Tour styling dagen van Kindermodeblog komen er weer aan! De zomervakantie is weer (bijna) voorbij en een nieuw schooljaar begint. Voor veel kinderen (en ouders) best een beetje spannend. Extra leuk en fijn om in een mooie nieuwe outfit naar school te gaan. Een outfit waarin je je lekker voelt en jezelf kunt zijn, dat geeft zelfvertrouwen!

Ook dit jaar staat Kinderstyliste Frederieke Wieberdink en haar team voor je klaar voor personal shopping en styling advies. En gaat jouw kindje nog niet naar school? Geen probleem! Iedereen is van harte welkom, ook de allerkleinsten. Het draait allemaal om plezier, gezelligheid en inspiratie. En natuurlijk wordt je zoon of dochter mooi op de plaat gezet door de professionele fotograaf van Kindermodeblog.

Aan de Back to School styling dagen is een favoriete outfit fotowedstrijd gekoppeld, waarbij je kans maakt op te gekke prijzen! * Natuurlijk kunnen we niet wachten om de agenda met je delen en jullie (weer) te mogen ontmoeten bij een van de kinderkleding winkels!

America Today – Zaterdag 26 augustus – Utrecht Vredenburg

 

Groots & kleintje – Zaterdag 9 september – Hendrik Ido Ambacht

 

Lou & Blue – Zaterdag 16 september – Alkmaar

Let op! Boek hier je deelname ticket bij Lou & Blue om verzekerd te zijn van een plekje! 

 

Stoerkids – Zaterdag 23 september – Hilversum

 

* De wedstrijd

Na elke styling event zal er op onze Facebookpagina een Foto Album worden geplaatst. Vanaf dat moment kunnen jullie 1 week lang reageren en liken op je favoriete outfit foto. 5 outfit foto’s zullen dan genomineerd worden.

Daarnaast worden er 3 outfit foto’s genomineerd door het gastbloggers team van Kindermodeblog en zal de winkel 2 favoriete outfit foto’s nomineren. Uit deze 10 genomineerden zal de Jury telkens 1 winnaar kiezen, die de winkel prijs wint.

Alle winkel-winnaars zullen doorgaan naar de Finale op Kindermodeblog. Jullie kunnen weer een week lang liken en reageren. De jury zal de uiteindelijke winnaar bepalen.

De hoofdprijs is een persoonlijk samengesteld kinderkleding pakket t.w.v. €250,- door Frederieke!

Zien we je snel bij een van de styling dagen?

-X- Free

Tags: , , ,

Plaats een reactie